Koncert Glazbena pozornica

web1

U nedjelju 30. srpnja 2017. godine održan je koncert  Glazbena pozornica u Kući Betanija. Kao inicijator i organizator Kuća Betanija je koncert  zamislila kao pozornicu na koju se mogu popeti svi turisti, mladi i stariji, koji mogu i žele nešto svirati i time razveseliti posjetitelje.

U nedjelju 30. srpnja, na koncertu je sujedlovalo sedmero mladih svirača, i to:

Franka Mandarić, klavir (Zg), Barbara  Rudeš, klavir (Zg), Cecilija Kocijan, klavir (Zg), Franceska Speranzon, violina (Treviso), Antonio Gašparović, flauta (Zg), Ljubomir Gašparović, klavirska pratnja,(Zg), Hanah Berthon, klavir (Maroko), Matko Vojnić, klavir (Nova Gradiška).

Oko stotinjak posjetitelja došlo je poslušati i podržati mlade-buduće glazbenike koji su, radosno, ali sa svom glazbenom odgovornošću odradili nastup sa svojom točkom i zaradili veliki pljesak. U prekrasno obnovljenom dvorištu Kuće Betanija, pod stoljetnim palmama i zvijezdama, lijepa glazba je još jednom osvojila srca posjetitelja i ispunila ih duhovnom radošću. Još dugo nakon završetka Koncerta, posjetitelji su se zadržali u ugodnom druženju uz slastice kojima su sve prisutne iznenadili roditelji mladih glazbenika.

Program možete vidjeti OVDJE.

Fotografije: