Predstavljena knjižica: 15 OBEĆANJA BDM ONIMA KOJI MOLE KRUNICU

web2-4

U srijedu 16.08.2017. godine u Kući Betanija duhovnom centru za turiste predstavljena je novoizišla knjižica: 15 obećanja BDM onima koji mole krunicu. Knjižica je izišla u izdanju Verbuma, džepno izdanje, obogaćeno prekrasnim fotografijama u boji. Donosi 15 obećanja BDM koje je u svojim objavama povjerila svom miljeniku bl. Alanu de la Rock u 15. stoljeću.
Predstavljanjem ove knjižice su zaključene ponude kojima je Kuća Betanija u svom ljetnom programu za turiste obilježila i podsjetila na 100 godina od ukazanja BDM u Fatimi i njenog poziva čovječanstvu da moli krunicu svaki dan.
Knjižicu su predstavili dvoje turista, inače angažirani vjernici i revni molitelji krunice svaki dan: magistra socio-ekonomskih znanosti Petra Pompe Mandarić i magistarg religiozne pedagogije i katehetike Tvrtko Beus, oboje iz Zagreba. Svatko od njih je odabrao po jedno obećanje i govorio o osobnom skustvu s krunicoma na temu obećanja. Tridesetalk okupljenih sudionika zainteresirano je pratilo njihovo svjedočenje osobne vjere i vjerske prakse u svojoj svakodnevici. Sve je bilo popraćeno VIDEO materijalima na temu krunice i njezine tajne kojom, kao moćna molitva, spašava ljude, pojedince i čitave narode.

Fotografije: